Edulliset golfpallot - Halvat käytetyt golfpallot helposti ja nopeasti

Käytettyjen golfpallojen ostaminen on älykäs valinta jokaiselle golfin pelaajalle, joka haluaa säästää rahaa. Saat osan huippumerkkien palloista jopa puoleen hintaan uusiin palloihin verrattuna!

Pelaamalla käytetyillä golfpalloilla voit nauttia laadukkaasta pelistä entiseen malliin, mutta huomattavasti edullisemmin. Etenkin aloitteleville golffareille kyseessä voi olla selvä säästö, kun palloja tuppaa häviämään golfuran alussa. Nyt voit nauttia golfista ilman huolta kalliiden pallojen hävittämisestä! 

Tässä muutama hyvä syy hankkia edulliset käytetyt golfpallot Kalavein verkkokaupasta:

  • Postitamme paketit 1-2 päivää tilauksesta
  • Ilmainen toimitus yli 79 euron tilaukselle
  • Pidennetty 45 päivän palautusaika takaa turvallisen oston

Titleistin edulliset järvipallot

Haluatko pelata edullisemmilla huippumerkin golfpalloilla? Nyt tilaat Titleistin laadukkaat golfpallot halvemmalla kuin kaverisi. Ilmainen toimitus yli 79€ tilaukselle!

1 / 12

Uusille asiakkaille -10% etukoodi, kun tilaat Kalavein uutiskirjeen

Tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon varastontäydennyksistä ja houkuttelevimmista alennuksista!

*pakollinen
Kirjoita osoitteesi tähän

Callawayn järvipallot

Callawayn halvat järvipallot nyt Kalavein verkkokaupasta. Suosikkimallien edulliset golfpallot ilmaisella toimituksella, kun tilaat yli 79 eurolla! Postitus 1-2 päivää tilauksesta.

1 / 6

Tarkka laatuluokitus ja 45 päivän palautusoikeus takaavat luotettavan oston

Tarjoamme 45 päivän palautusoikeuden, jotta voit testata ostamasi järvipallot huoletta pelikentällä! Haluamme varmistaa, että voit luottaa tuotteidemme laatuun asiakkaanamme. Luokittelemme kaikki golfpallot huolellisesti eri laatuluokkiin varmistaaksemme ostamiesi järvipallojen laadun.

Voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon, oli valintasi sitten edullisemman merkin golfpallo tai huipputason Tour-pallo. Suosituimmat laatuluokat golfpallollemme ovat Albatrossi/Eagle ⭐⭐⭐⭐⭐ ja Birdie ⭐⭐⭐. Molemmat sopivat erinomaisesti pelikentälle. Birdie laatuluokan golfpallot ostat vieläkin edullisemmin.