UKK - Usein kysytyt kysymykset

Paljon käytetyt golfpallot maksavat?

Käytetyt golfpallot ovat huomattavasti edullisempia verrattuna uusina ostettuihin golfpalloihin. Hinta saattaa tipahtaa jopa puolella, kun siirryt ostamaan uusien golfpallojen sijaan järvipalloja.

Miten laadukkaita käytetyt golfpallot ovat?

Kerran lyöty golfpallo on jo käytetty golfpallo. Iso osa meillä myynnissä olevista palloista on käytännössä uudenveroisessa kunnossa huollon jälkeen. Laatuluokituksemme on tarkka ja pallot tarkistetaan käsin jokainen erikseen. Mikäli et ole tyytyväinen ostamiesi golfpallojen laatuun, voit aina palauttaa tilauksen ja saat hyvityksen ostoksestasi. Voit lukea lisää laatuluokituksesta täältä.

Mitä golfpalloja kannattaa ostaa?

Golfpallon valinta ei välttämättä ole helppoa, sillä valinnanvaraa on runsaasti. Valintaan vaikuttavat useat tekijät, tärkeimpinä oma pelityyli ja taitotaso. Jos haluat lukea enemmän golfpallon valintaan vaikuttavista tekijöistä, voit tutustua tarkemmin sivuiltamme löytyvään golfpallon valintaoppaaseen.

Miten golfpallot kerätään?

Golfpallojen kerääminen vesiesteistä vaatii kunnon sukellusvermeitä ja ammattitaitoa. Sukeltajat keräävät golfpallot vesiesteistä käsin. Kalavei tukee järvipalloja sukeltavia yrityksiä ostamalla eriä vesiesteistä löytyneitä golfpalloja, jonka jälkeen golfpallot päätyvät myyntiin Kalavein verkkokauppaan.

Miten likaiset järvipallot käsitellään?

Golfpallot vaativat kunnon pesun keräämisen jälkeen. Pesun jälkeen järvipallot usein vielä valkaistaan, jotta niistä saadaan mahdollisimman puhtaita. Pesuprosessin tulee olla tehokas, jotta kaikki liat lähtevät hyvin palloista pois. Golfpallot ovat käytännössä kuin uusia tämän käsittelyn jälkeen, mikäli isompia naarmuja ei ole palloihin tullut.

Mitä tapahtuu, kun golfpallot on pesty?

Kun pestyt järvipallot löytävät tiensä meidän varastollemme, alkaa golfpallojen lajittelu. Kaikki golfpallot lajitellaan merkin ja mallin mukaan. Myös laatuluokat tarkistetaan. Aika simppeliä, mutta erityistä tarkkuutta vaativaa hommaa.

Tilaa nyt ja saat ilmaisen toimituksen yli 79 euron ostokselle!