Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin!

Järvipallot

Mitkä ihmeen järvipallot?

Kaikki Kalavein verkkokaupassa myynnissä olevat golfpallot eli järvipallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä. Näitä uudelleen myyntiin saatuja golfpalloja kutsutaan järvipalloiksi. Osa puhuu myös vain käytetyistä golfpalloista. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Miten järvipallot löydetään? 

Vesiesteitä on golfkentillä paljon erilaisia. Osa voi olla hyvin pieniä ja matalia, mutta myös isoja ja syviä. Golfpallojen kerääminen vaatii ihan kunnon sukellusvermeitä ja ammattitaitoa. Haluamme tukea golfpalloja sukeltavia yrityksiä ostamalla isompia määriä näitä golfkenttien helmiä. Jätämme ilomielin tämän rohkeutta ja hurjapäisyyttä vaativan osuuden ammattilaisille.

Ajoittain ostamme käytettyjä golfpalloja myös pienemmiltä toimijoilta. Pistä viestiä, jos olet myymässä!

Miten järvipallot käsitellään?

Osa golfpalloista on sukellellut vesiesteissä jo pidempään, joten kunnon pesu ja puunaus ovat paikallaan. Pesun jälkeen järvipallot usein vielä valkaistaan, jotta ne ovat vielä uuden (vai sanoisinko käytetyn) -karheita. Etenkin parhaimman Albatrossi/Eagle -luokan pallot ovat käytännössä kuin uusia tämän käsittelyn jälkeen.

Kuka ne lajittelee?

Lajittelu onkin sitten jo meidän puuhia. Kun vastapestyt järvipallot löytävät tiensä meidän varastollemme, alkaa golfpallojen lajittelu. Kaikki golfpallot lajitellaan merkin ja mallin mukaan. Myös laatuluokat tarkistetaan, jotta tiedämme, minkälaisia tuotepaketteja voimme lisäillä verkkokauppaamme myyntiin. Aika simppeliä, mutta tarkkuutta vaativaa hommaa!