Järvipallot

Tilaa Kalavein verkkokaupasta suosittujen merkkien, kuten Titleist, Callaway ja Srixon, golfpalloja edullisesti ja helposti. Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat järvipallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä.

Saat aina kaikkiin yli 79 euron tilauksiin ilmaisen toimituksen kaupan päälle! Toimitus on nopea, sillä postitamme lähetykset aina 1-2 päivää tilauksen saapumisesta.

Titleistin suosituimmat

1 / 12

Laatuluokitus takaa luotettavan oston

Suosituimmat laatuluokkamme golfpalloille ovat Albatrossi/Eagle ⭐⭐⭐⭐⭐ ja Birdie ⭐⭐⭐. Molemmat soveltuvat erinomaisesti vielä pelikentille.

Laadukkaat Callawayn järvipallot

1 / 14

Tiesitkö tätä järvipalloista?

Miten golfpallot kerätään?

Golfpallojen kerääminen vesiesteistä vaatii ihan kunnon sukellusvermeitä ja ammattitaitoa. Haluamme tukea järvipalloja sukeltavia yrityksiä ostamalla isompia eriä vesiesteistä löytyneitä golfpalloja. Ajoittain ostamme käytettyjä golfpalloja myös pienemmiltä toimijoilta.

Miten likaiset järvipallot käsitellään?

Golfpallot vaativat kunnon pesun, kun ne on kerätty vesiesteistä. Pesun jälkeen järvipallot usein vielä valkaistaan. Etenkin parhaimman Albatrossi/Eagle -luokan pallot ovat käytännössä kuin uusia tämän käsittelyn jälkeen.

Miten ne päätyvät kauppaan?

Kun vastapestyt järvipallot löytävät tiensä meidän varastollemme, alkaa golfpallojen lajittelu. Kaikki golfpallot lajitellaan merkin ja mallin mukaan. Myös laatuluokat tarkistetaan. Aika simppeliä, mutta erityistä tarkkuutta vaativaa hommaa.