Järvipallot - Huolletut ja laatutarkastetut - Golffaa edullisesti ja ekologisesti

Järvipallot edullisesti ja nopeasti

Tilaa Kalavein verkkokaupasta suosittujen merkkien, kuten Titleist, Callaway ja Srixon, golfpalloja edullisesti ja helposti. Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat järvipallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä. Golfpallot on pesty ja lajiteltu merkin, mallin ja laatuluokan mukaan. Jokaisen pallon laatu on käsin tarkistettu.  

Järvipallot netistä nopealla toimituksella

Saat aina kaikkiin yli 79 euron tilauksiin ilmaisen toimituksen kaupan päälle! Toimitus on nopea, sillä postitamme lähetykset aina 1-2 päivää tilauksen saapumisesta. 

Pidensimme palautusaikaaa 45 päivään, jotta voit varmistua, että tilaamasi golfpallot toimivat moitteetta pelikentällä asti! 

Golfpallojen kerääminen vesistöistä on ekoteko

Järvipallot pestään huolellisesti sukeltamisen jälkeen. Tiesitkö, että ne voidaan myös valkaista parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi?

Myymme järvipalloja eri laatuluokissa. Etenkin parhaimman laadun golfpallot ovat käytännössä kuin uusia, vain muutaman kerran lyötyjä palloja. Tutustu laatuluokitukseemme.

Golfpalloja hukkuu vesistöihin tuntemattoman suuria määriä ja ne ovatkin ympäristöongelma, sillä pallojen muoviainekset voivat olla veteen liuetessaan haitallisia ympäristölle. Ostamalla golfpallot käytettynä Kalaveilta, autat samalla ympäristöä ja myös kukkarosi kiittää. Ellet ole vielä huomannut niin käytetyt golfpallot ovat huomattavasti edullisempia kuin uutena ostetut golfpallot!

Tutustu laajaan valikoimaamme järvipalloja ja tilaa golfpallot ekologisesti ja edullisesti jo tänään!

Titleistin järvipallot

Haluatko pelata Pro V1-tason huippupalloilla vai edullisemmilla Titleistin malleilla? Hyödynnä nyt ilmainen toimitus yli 79€ tilaukselle ja tilaa Titleistin järvipallot verkkokaupastamme. Golfpallot myydään 12 kpl paketeissa.

1 / 12

Uusille asiakkaille -10% etukoodi, kun tilaat Kalavein uutiskirjeen

Tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon varastontäydennyksistä ja houkuttelevimmista alennuksista!

*pakollinen
Kirjoita osoitteesi tähän

Laadukkaat Callawayn järvipallot

Callawayn järvipallot nyt edulliseen hintaan ja nopealla postituksella! Suosittuja malleja mm. Supersoft, Chrome Soft jne. Hyödynnä ilmaisen toimituksen etu yli 79€ tilaukselle! Callawayn järvipallot myydään 12 kpl paketeissa.

1 / 6

Huolellinen laatuluokitus ja 45 päivän palautusoikeus takaavat luotettavan oston

Kalavein laatutakuu tarjoaa asiakkaille aina 45 päivän palautusoikeuden, jotta ehdit testaamaan ostamasi järvipallot pelikentällä saakka! Haluamme varmistua, että asiakkaanamme voit luottaa tuotteemme laatuun.

Lajittelemme kaikki golfpallot käsin eri laatuluokkiin, jotta voit varmistua ostamiesi järvipallojen laadusta. Suosituimmat laatuluokkamme golfpalloille ovat Albatrossi/Eagle ⭐⭐⭐⭐⭐ ja Birdie ⭐⭐⭐. Molemmat soveltuvat erinomaisesti pelikentille.