Laatuluokitus

Missä kunnossa myytävät pallot ovat?

👉 Kaikkien myytävien golfpallojen yhteydessä ilmoitamme laatuluokituksen pallojen kunnosta. Käytetyt golfpallot on luokiteltu asteikolla Albatrossi - Double Bogey. Myymme golfpallot pääasiassa luokissa Albatrossi/Eagle ja Birdie. Lisäksi huonokuntoisemmat pallot löytyvät omista luokistaan Bogey ja Double Bogey. Mikäli valikoimissamme on uusia palloja, ne ovat luokassa Hole-In-One. Emme kuitenkaan juuri myy uusia palloja, vaan liiketoiminamme perustuu käytettyjen golfpallojen myymiseen. Kaikki järvipallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä.

 

Hole-In-One - 🌟🌟🌟🌟🌟 - Uusia palloja. Pallot saattavat sisältää logon, mutta pallot ovat pelaamattomia ja alkuperäisessä pakkauksessa.

Albatrossi  - Kerran lyötyjä / metsään heitettyjä. Erittäin hyvässä kunnossa olevia/uudenveroisia palloja. Saattaa sisältää logon/tussinjälkiä, joilla kosmeettinen vaikutus.

Eagle - ⭐- Väylän / parin lyötyjä palloja. Hyvässä kunnossa olevia palloja. Palloista saattaa löytyä kosmeettisia virheitä, kuten pieniä naarmuja tai värimuutoksia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta pallon suorituskykyyn. Saattaa sisältää logon/tussinjälkiä. 

Birdie -  - Palloja, joilla vielä pelikierroksia edessä. Palloista todennäköisesti löytyy naarmu, värimuutos, likaa tai kosmeettinen haitta, joka saattaa vaikuttaa pallon suorituskykyyn. Käytön jälkeä siis havaittavissa, mutta palloilla pystyy hyvin pelaamaan.

Bogey -  - Hyvä laatuiset harjoituspallot, sekä pallot, jotka eivät läpäisseet ylempiä luokituksia.

Double bogey - (ei tähtiä) - Pallot soveltuvat harjoitteluun, ei enää pelikentille. Pallojen suorituskyky on voinut kärsiä merkittävästi.

👉 Huomioithan, että kaikissa palloluokissa palloissa voi olla merkintöjä esim. nimikirjaimia tai logoja. Merkinnät eivät vaikuta pallon pelattavuuteen.

Esimerkkikuvat pallojen kunnosta:

Albatrossi ⭐⭐⭐⭐⭐

Eagle - ⭐⭐⭐⭐

Birdie - ⭐⭐⭐

 

Tilaa nyt ja saat ilmaisen toimituksen yli 79 euron ostokselle!