Laatutakuu käytetyille golfpalloille

 "Laatutakuu antoi varmuuden ostaa käytettyjä golfpalloja turvallisesti." 

Laatutakuu tarkoittaa 100% tyytyväisyystakuuta jokaiselle verkkokaupasta tehdylle ostokselle. Annamme jokaiselle tuotteelle pidennetyn 45 päivän palautusajan. Sinulla on oikeus palauttaa tuote vielä 45 päivän kuluessa tilauksesi noutamisesta, mikäli huomaat poikkeavuuksia pallojen laadussa. Pidennetyn palautusajan turvin ehdit varmasti testata, että ostamasi pallot toimivat moitteettomasti myös pelikentällä.

Asiakkaana sinun tulee kuitenkin huomioida ostoa tehdessäsi, että myymme verkkokaupassamme eri laatuluokissa olevia golfpalloja. Voit verrata ostamiesi golfpallojen laatua tarkempaan selosteeseen kyseisen laatuluokan osalta. Tarkemmat selosteet laatuluokista löydät täältä. Mikäli ostat alemman laatuluokan golfpalloja, niiden kunnon ei voi olettaa olevan ylempää laatuluokkaa.

Ostoksen hyvittäminen edellyttää tuotteen palauttamista Kalaveille ja palautusilmoitus on tehtävä 45 päivän kuluessa tuotteen noutamisesta. Helpoten tämä tapahtuu, kun olet meihin yhteydessä osoitteessa info@kalavei.com. Tarkemmat palautusehdot ja -ohjeet löydät täältä.

Tilaa nyt ja saat ilmaisen toimituksen yli 79 euron ostokselle!