Golfpallot netistä – Käytettyjen pallojen matka vesistöistä verkkokauppaan

käytetty golfpallo Kalavei

Golfpalloja hukkuu vesistöihin suuria määriä. Maailmanlaajuisesti tilastoja hukkuvien golfpallojen määristä ei juurikaan tunneta, mutta tiedetään, että golfpallojen muoviainekset voivat olla veteen liuetessaan haitallisia ympäristölle. Käytettyjen golfpallojen ostaminen ja niillä pelaaminen on siis ekoteko!

Ostamme golfpallot suoraan niitä sukeltavilta ammattilaisilta. Kaikki Kalavein verkkokaupassa myynnissä olevat golfpallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä.

Meiltä löytyy golfpalloja kaikentasoisille pelaajille. Valikoimamme kattaa suosituimmat merkit, kuten TitleistCallawaySrixonTaylorMadeWilson/StaffBridgestoneNike ja Vice. Lisäksi myymme hieman huokeamman hintaisten merkkien palloja, kuten Pinnacle ja Top-Flite. Nykyään meillä on myös ikioma Kalavei-mix edullisempia golfpalloja.

Kalavei - yli 100 000 myytyä käytettyä golfpalloa

Olemme johtava kotimainen käytettyjen golfpallojen verkkokauppa. Perustimme Kalavein vuonna 2021 ajatuksesta yhdistää sukeltaminen ja golfpallojen kierrätys.  🤿⛳ =  💚. 

Toimimme Helsingissä, jossa kaikki pallot lajitellaan ja pakataan. Lähetykset lähtevät myös suoraan Helsingistä asiakkaillemme.

Kaikki meillä myynnissä olevat pallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä. Keräämisen jälkeen pallot on puhdistettu ja kierrätetty takaisin myyntiin, jotta ne päätyvät jälleen pelikentille. Kerran lyöty golfpallo on käytännössä käytetty golfpallo.

Verkkokaupassa myymissämme golfpalloissa yhdistyy edullisuus ja ympäristöystävällisyys. Käytössämme on simppeli laatuluokitus ja suurin osa palloista on miltei uudenveroisia.

Edulliset golfpallot - laadusta tinkimättä

wilson staff käytetyt golfpallot

Palloja myydään eri laatuluokissa. Voit lukea lisää täältä, miten laatuluokitus toimii. Luokitus on varsin simppeli. Käytännössä suurin osa palloista myydään parhaassa ja toiseksi parhaassa käytettyjen pallojen kategorioissa: Albatrossi/Eagle ⭐⭐⭐⭐⭐ tai Birdie ⭐⭐⭐Nämä molemmat laatuluokat soveltuvat erinomaisesti pelikentille.

Hyvälaatuisia harjoituspalloja voi ostaa alemmasta Bogey-   laatuluokasta. Jos harjoituspallojen kunnolla ei ole niin väliä, voit hyvin ostaa Double Bogey -laatuluokasta golfpalloja. Monille pelaajille myös Bogey luokan golfpallot soveltuvat hyvin pelikentille.

Ihan aloittelijan ei välttämättä kannata satsata kalleimpiin golfpalloihin. Listasimme muutamia vinkkejä, joista voi olla apua. 🤓 Lue vinkit täältä

Tilaa nyt ja saat ilmaisen toimituksen yli 79 euron ostokselle!