Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin!

Golfpallot aloittelijalle

Golfpallot aloittelijalle

Golfpallojen ominaisuuksissa on paljon eroja. Kalleimpiin golfpalloihin voi olla turha satsata golfuran alussa. Aloittaessa palloja myös hukkuu enemmän, joten etenkin siksi käytettyjen järvipallojen ostaminen on järkevä vaihtoehto.

Mitä golfpallon nimestä voi päätellä?

Usein pallon nimestä voi päätellä jo jotain sen ominaisuuksista. Esimerkiksi soft-sana pallon nimessä kertoo, että pallo on pehmeämpi, jolloin lyöminen ei vaadi välttämättä niin paljon voimaa kuin kova golfpallo. Usein myös naisille tarkoitetut lady-pallot saattavat olla pehmeämpiä ominaisuuksiltaan. Voit tutkia itse lisää, millaiset golfpallot ominaisuuksiltaan sopivat sinun omaan pelityyliisi.

Millaisia palloja kannattaisi ostaa?

Jos haluat pelata huippumerkkien palloilla...

...voit valita edullisempia malleja samoilta merkeiltä tai vaikkapa alhaisemman laatuluokituksen palloja kalliimmista malleista. Esimerkiksi Callawayn Supersoft on yksi suosituimmista palloistamme ja se on yksi edullisista Callawayn malleista. Mikäli haluat pysytellä kuitenkin huippupalloissa ja esimerkiksi Titleistin Pro V1 -palloilla pelaaminen kiinnostaa, voit valita vanhempien vuosien eriä, jotka ovat edullisempia kuin uudempien vuosien golfpallot.

Jos haluat pelata uudehkoilla palloilla...

...voit pelata myös hieman edullisemmilla merkeillä, kuten Wilson/Staff tai Bridgestone. Molemmilta löytyy useita malleja, tsekkaa vaikka itse! Parhaimman laatutason (Albatrossi/Eagle) golfpallot ovat hyvin edullisia näiden merkkien osalta, joten saat käytännössä melkein uudet pallot käyttöön.

Jos haluat pelata mahdollisimman edullisilla palloilla...

Pääasiassa myymme Albatrossi/Eagle tai Birdie -laatuisia järvipalloja, mutta myös Bogey -luokituksen pallot sopivat hyvin aloittelijan pelikierroksille. Tämä voi olla hyvä vinkki etenkin silloin, jos et halua investoida liikaa rahaa palloihin. Lue lisää laatuluokituksestamme.