BLACK WEEK - KOKO VARASTO -20% 27.11.2022 asti! Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin!

Golfpallot aloittelijalle

Golfpallot aloittelijalle

Golfpallojen ominaisuuksissa on paljon eroja. Kalleimpiin golfpalloihin voi olla turhaa satsata golfuran alussa. Aloittelevalla golffaajalla palloja myös hukkuu enemmän, joten siksi käytettyjen järvipallojen ostaminen on järkevä vaihtoehto.

Mitä golfpallon nimestä voi päätellä?

Usein pallon nimestä voi päätellä jo jotain sen ominaisuuksista. Esimerkiksi soft-sana pallon nimessä kertoo, että pallo on pehmeämpi, jolloin lyöminen ei vaadi välttämättä niin paljon voimaa kuin kova golfpallo. Voit tutkia itse lisää, millaiset golfpallot ominaisuuksiltaan sopivat sinun omaan pelityyliisi.

Millaisia palloja kannattaisi ostaa?

Jos haluat pelata huippumerkkien palloilla...

...voit valita edullisempia malleja samoilta merkeiltä tai vaikkapa alhaisemman laatuluokituksen palloja kalliimmista malleista. Esimerkiksi Callawayn Supersoft on yksi suosituimmista palloistamme ja se on yksi edullisista Callawayn malleista. Mikäli haluat pysytellä kuitenkin huippupalloissa ja esimerkiksi Titleistin Pro V1 -palloilla pelaaminen kiinnostaa, voit valita vanhempien vuosien eriä, jotka ovat edullisempia kuin uudempien vuosien golfpallot.

Jos haluat pelata uudehkoilla palloilla, mutta merkillä ei ole niin väliä...

...voit pelata myös hieman edullisemmilla merkeillä, kuten Wilson/Staff tai Bridgestone. Molemmilta löytyy useita malleja, tsekkaa vaikka itse! Parhaimman laatutason (Albatrossi/Eagle) golfpallot ovat hyvinkin edullisia näiden merkkien osalta, joten saat käytännössä melkein uudet pallot käyttöösi.

Jos haluat pelata mahdollisimman edullisilla palloilla...

Pääasiassa myymme Albatrossi/Eagle tai Birdie -laatuisia järvipalloja, mutta myös Bogey -luokituksen pallot sopivat hyvin aloittelijan pelikierroksille. Tämä voi olla hyvä vinkki etenkin silloin, jos et halua investoida liikaa rahaa palloihin. Lue lisää laatuluokituksestamme.