Millaisessa kunnossa käytetyt golfpallot ovat ja mitä ostaessa tulee huomioida?

Millaisessa kunnossa käytetyt golfpallot ovat ja mitä ostaessa tulee huomioida?

Käytetyt golfpallot ovat edullisempi ja ekologisempi vaihtoehto pelikentille. Golfpalloja hukkuu jatkuvasti ja uusien pallojen hankinta on paitsi kallista myös luontoa kuluttavaa. Käytettyjen golfpallojen kunto saattaa mietityttää ostajia. Missä kunnossa käytetyt golfpallot oikein ovat? Onko vuosimalleilla eroja? Jatka lukemista niin me kerromme!

⛳ Mistä käytetyt golfpallot kerätään ja miten ne käsitellään?

Käytetyt golfpallot kerätään golfkenttien vesiesteistä. Luonnollisesti pallot ovat ehtineet vedessä ollessaan likaantua, joten pallot on pestävä sukeltamisen jälkeen. Kaikki Kalavein verkkokaupassa myynnissä olevat golfpallot on pesty huolellisesti ja mahdollisesti myös valkaistu pesun jälkeen. Läheskään kaikkia golfpalloja ei tarvitse valkaista pesun jälkeen, koska ne ovat pesun jäljiltä jo uudenveroisia myös väriltään.

⛳ Missä kunnossa parhaimman laadun golfpallot ovat?

Parhaimman laatuluokan Albatrossi/Eagle - ⭐⭐⭐⭐⭐ golfpallojen kunto vastaa käytännössä uudenveroista golfpalloa. Nämä golfpallot ovat käytännössä kerran tai kaksi lyötyjä. Eroa ei siis juurikaan huomaa käytetyn ja uuden pallon välillä.

Huomioitavaa on se, että parhaimmankin laatuluokan käytetyissä golfpalloissa voi olla tussinjälkiä. Nämä eivät kuitenkaan vaikuta pallon pelattavuuteen millään tavalla.

⛳ Mitä eroa on pallojen kunnossa on vuosimallien välillä?

Useiden mallien osalta myymme eri vuosimallin pallopaketteja. Esimerkiksi Titleistin Pro V1 golfpalloja myydään vuosiluokkien 2012-2021 malleissa. Parhaiten kauppansa tekevät uudemman vuosiluokat 2017, 2019 ja 2021.

Vanhempien vuosiluokkien pallot lajitellaan laatuluokkiin vastaavasti kuin uudempien vuosimallien golfpallot, joten voit huolettaa ostaa myös vanhempien vuosimallien palloja. Joskus vanhemman vuosiluokan käytetyn golfpallon väri voi olla hieman tummempi kuin uuden pallon, mutta väriero on silti erittäin pieni eikä se vaikuta pallon pelattavuuteen mitenkään.

⛳ Miten käytetyt golfpallot lajitellaan ja myydään?

Olemme pyrkineet helpottamaan käytettyjen golfpallojen ostamista ja siksi lajittelemme golfpallot merkkeihin, malleihin ja eri laatuluokkiin. Kaikki golfpallot myydään 12 kpl paketeissa mix-sekoituksia lukuunottamatta.

Golfpallot on jaettu merkin ja mallien mukaan vastaavalla tavalla kuin uusia golfpalloja myydään, jotta asiakkaana voit ostaa juuri niitä palloja, joilla olet tottunut jo pelaamaan. Joitakin poikkeuksia toki myytävissä paketeissa on uusiin golfpalloihin verrattuna.

Olemme myös siirtyneet käyttämään muovipakkausten sijaan ekologisia pahvisia laatikoita, jotka on helppo sujauttaa golfbägiin mukaan. Hyvitämme myös pakkausten hiilidioksipäästöt istuttamalla puita Suomessa. Voit lukea lisää aiheesta tästä.

⛳ Mitä jos en ole tyytyväinen ostokseeni?

Lähtökohtaisesti asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä ostamiinsa golfpalloihin ja golfpallojen kunto on yllättänyt positiivisesti. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme ❤️

Jos et ole tyytyväinen ostamiesi golfpallojen laatuun, voit aina palauttaa ostoksesi ja hyvitämme rahat sinulle takaisin. Kuulemme mielellämme myös muuta palautetta 😊

Katso kaikki julkaisut