Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin!

Meistä

Ketä olemme?

Miksi Kalavei perustettiin?

Kalavei Oy perustettiin vuonna 2021 ajatuksesta yhdistää sukeltaminen ja golfpallojen kierrätys.  🤿 + ⛳ =  💚
Jokainen verkkokaupassamme myytävä golfpallo on kerätty golfkenttien vesiesteistä. Haluamme edesauttaa kiertotaloutta ja meille on tärkeintä, että järvipallot saavat uuden elämän ja pääsevät takaisin käyttöön.

Golfpalloja hukkuu vesistöihin suuria määriä

Maailmanlaajuisesti tilastoja hukkuvien golfpallojen määristä ei juurikaan tunneta. Yritimme etsiä tutkimuksia aiheesta, mutta heikoin tuloksin. Kyse on joka tapauksesta isosta määrästä.

Pallojen muovi on haitallista ympäristölle

Golfpallojen kierrättäminen on tärkeää myös siksi, että pallojen muoviainekset ovat haitallisia ympäristölle ja ne voivat saastuttaa ympäristöä.

Mistä saamme käytetyt golfpallot?

Kaikki Kalavein verkkokaupassa myynnissä olevat golfpallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä. 
Lue lisää täältä, miten järvipallot kierrätetään verkkokauppaamme takaisin myyntiin.

Millaisia golfpalloja myymme?

Meiltä löytyy käytettyjä järvipalloja kaikentasoisille pelaajille. Valikoimamme kattaa suosituimmat merkit, kuten Titleist, Callaway, Srixon, TaylorMade, Wilson/Staff, Bridgestone, Nike ja Vice. Lisäksi myymme hieman huokeamman hintaisten merkkien palloja, kuten Pinnacle ja Top-Flite.

Millaisissa laatuluokissa golfpalloja myydään?

Palloja myydään eri laatuluokissa. Lue täältä, miten laatuluokitus toimii. Luokitus on varsin simppeli. Käytännössä suurin osa palloista myydään parhaassa ja toiseksi parhaassa käytettyjen pallojen kategorioissa: Albatrossi/Eagle ⭐ tai Birdie ⭐⭐⭐. Nämä molemmat laatuluokat soveltuvat erinomaisesti pelikentille.

Hyvälaatuisia harjoituspalloja voi ostaa alemmasta Bogey- ⭐  laatuluokasta. Jos harjoituspallojen kunnolla ei ole niin väliä, voit hyvin ostaa Double Bogey -laatuluokasta golfpalloja. Monille pelaajille myös Bogey- ⭐ luokan golfpallot soveltuvat hyvin pelikentille.

Millaisia golfpalloja aloittelijan kannattaa ostaa?

Golfpallojen ominaisuuksissa on paljon eroja. Ihan aloittelijan ei välttämättä kannata satsata kalleimpiin palloihin. Listasimme muutamia vinkkejä, joista voi olla apua. Pieni varoituksen sana: Emme ole golfin ammattilaisia, joten vinkkien lukeminen tapahtuu omalla vastuulla. 🤓 Lue vinkit täältä.