Meistä

Kalavei on johtava kotimainen käytettyjen golfpallojen verkkokauppa. Perustimme Kalavein vuonna 2021 ajatuksesta yhdistää sukeltaminen ja golfpallojen kierrätys.  🤿 + ⛳ =  💚.

Toimimme Helsingissä, jossa kaikki pallot lajitellaan ja pakataan. Lähetykset lähtevät myös suoraan Helsingistä asiakkaillemme.

Kaikki meillä myynnissä olevat pallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä. Keräämisen jälkeen pallot on puhdistettu ja kierrätetty takaisin myyntiin, jotta ne päätyvät jälleen pelikentille. Kerran lyöty golfpallo on käytännössä käytetty golfpallo.

Golfpalloja hukkuu vesistöihin suuria määriä. Maailmanlaajuisesti tilastoja hukkuvien golfpallojen määristä ei juurikaan tunneta. Yritimme etsiä tutkimuksia aiheesta, mutta heikoin tuloksin. Golfpallot vesistöissä ovat ympäristöongelma, sillä pallojen muoviainekset voivat olla veteen liuetessaan haitallisia ympäristölle.

Mistä saamme käytetyt golfpallot?

Ostamme golfpallot suoraan niitä sukeltavilta ammattilaisilta. Kaikki Kalavein verkkokaupassa myynnissä olevat golfpallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä.

Millaisia golfpalloja myymme?

Meiltä löytyy golfpalloja kaikentasoisille pelaajille. Valikoimamme kattaa suosituimmat merkit, kuten Titleist, Callaway, Srixon, TaylorMade, Wilson/Staff, Bridgestone, Nike ja Vice. Lisäksi myymme hieman huokeamman hintaisten merkkien palloja, kuten Pinnacle ja Top-Flite. Nykyään meillä on myös ikioma Kalavei-mix edullisempia golfpalloja.

Millaisissa laatuluokissa golfpalloja myydään?

Palloja myydään eri laatuluokissa. Voit lukea lisää täältä, miten laatuluokitus toimii. Luokitus on varsin simppeli. Käytännössä suurin osa palloista myydään parhaassa ja toiseksi parhaassa käytettyjen pallojen kategorioissa: Albatrossi/Eagle ⭐ tai Birdie ⭐⭐⭐. Nämä molemmat laatuluokat soveltuvat erinomaisesti pelikentille.

Hyvälaatuisia harjoituspalloja voi ostaa alemmasta Bogey- ⭐  laatuluokasta. Jos harjoituspallojen kunnolla ei ole niin väliä, voit hyvin ostaa Double Bogey -laatuluokasta golfpalloja. Monille pelaajille myös Bogey- ⭐ luokan golfpallot soveltuvat hyvin pelikentille.

Millaisia golfpalloja kannattaa ostaa?

Golfpallojen ominaisuuksissa on paljon eroja. Ihan aloittelijan ei välttämättä kannata satsata kalleimpiin palloihin. Listasimme muutamia vinkkejä, joista voi olla apua. 🤓 Lue vinkit täältä