Meistä

Kalavei Oy perustettiin vuonna 2021 ajatuksesta yhdistää sukeltaminen ja golfpallojen kierrätys.  🤿 + ⛳ =  💚 Perustajien oma sukellusura loppui lyhyeen, mutta ajatuksesta syntyi kuitenkin jotain. Verkkokauppamme myy käytettyjä golfpalloja pelaajille ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Jokainen myytävä golfpallo on kerätty golfkenttien vesiesteistä. Haluamme edesauttaa kiertotaloutta ja meille on tärkeintä, että golfpallot saavat uuden elämän ja ne saadaan takaisin käyttöön.

Golfpalloja hukkuu vesistöihin suuria määriä. Maailmanlaajuisesti tilastoja hukkuvien golfpallojen määristä ei juurikaan tunneta. Yritimme etsiä tutkimuksia aiheesta, mutta heikoin tuloksin. Golfpallot vesistöissä ovat ympäristöongelma, sillä pallojen muoviainekset ovat veteen liuetessaan haitallisia ympäristölle.

Mistä saamme käytetyt golfpallot?

Kaikki Kalavein verkkokaupassa myynnissä olevat golfpallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä. Ostamme golfpallot suoraan niitä sukeltavilta ammattilaisilta.

Millaisia golfpalloja myymme?

Meiltä löytyy käytettyjä järvipalloja kaikentasoisille pelaajille. Valikoimamme kattaa suosituimmat merkit, kuten Titleist, Callaway, Srixon, TaylorMade, Wilson/Staff, Bridgestone, Nike ja Vice

Lisäksi myymme hieman huokeamman hintaisten merkkien palloja, kuten Pinnacle ja Top-Flite.

Millaisissa laatuluokissa golfpalloja myydään?

Palloja myydään eri laatuluokissa. Lue täältä, miten laatuluokitus toimii. Luokitus on varsin simppeli. Käytännössä suurin osa palloista myydään parhaassa ja toiseksi parhaassa käytettyjen pallojen kategorioissa: Albatrossi/Eagle ⭐ tai Birdie ⭐⭐⭐. Nämä molemmat laatuluokat soveltuvat erinomaisesti pelikentille.

Hyvälaatuisia harjoituspalloja voi ostaa alemmasta Bogey- ⭐  laatuluokasta. Jos harjoituspallojen kunnolla ei ole niin väliä, voit hyvin ostaa Double Bogey -laatuluokasta golfpalloja. Monille pelaajille myös Bogey- ⭐ luokan golfpallot soveltuvat hyvin pelikentille.

Millaisia golfpalloja kannattaa ostaa?

Golfpallojen ominaisuuksissa on paljon eroja. Ihan aloittelijan ei välttämättä kannata satsata kalleimpiin palloihin. Listasimme muutamia vinkkejä, joista voi olla apua. 🤓 Lue vinkit täältä.